Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Fysieke winkel
Eigen bezorgers voor grote apparaten
Gratis verzending in NL & BE
Inloggen
Winkelmandje

Miele WEH875 WPS wasmachine Voorbelading 8 kg 1400 RPM A Wit

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
1.739,00 1.437,19 Excl. BTW
Zet op verlanglijstje
A
Op bestelling
Toevoegen aan favorieten
  • Retourneren is gratis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending in NL & BE
  • Betaal veilig via iDEAL
  • Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis!

 

  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Getest voor 20 jaar perfecte wasbehandeling[8]
Terwijl sommige motorblokken van auto's 3 000 uur getest worden, testen wij constante performance gedurende maximaal 10.000 uur.[8] Dag en nacht. Uitgebreid en nauwkeurig. Om u uitstekende resultaten te garanderen, jaar in, jaar uit.


Perfecte wasbescherming
Door de honingraatstructuur in het oppervlak van de Miele SoftCare-trommel ontstaat er een dun laagje water tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd. Door de kleine, gepolijste perforaties ontstaan er geen pillen en losse naden in uw textiel. Vreemde voorwerpen, zoals paperclips of bh-beugels, komen niet meer in de afvoerpomp terecht.

Tot 50 % minder strijkwerk
Met de optie “Voorstrijken” kunt u de strijktijd tot 50% verminderen. Aan het einde van het wasprogramma volgt er een soort van eerste strijkbeurt. Hier wordt het wasgoed in de warme, vochtige trommel bewogen en zo met stoom gladgestreken.

Moeiteloos vlekken verwijderen
Dankzij de vlekkenoptie wordt het programmaverloop aangepast om hardnekkige vlekken te verwijderen. Zo wordt bijvoorbeeld een voorwas ingeschakeld en de hoofdwas verlengd. Bij de basisvariant kunt u kiezen uit 7 soorten vlekken. De topvariant[4] biedt zelfs 23 verschillende soorten vlekken, waarvan er maximaal 3 tegelijk kunnen worden geselecteerd. Ook vindt u op de display handige tips en informatie.

Vloeibaar wasmiddel met één druk op de knop
Automatisch doseren met TwinDos®? is niet alleen handig, maar garandeert tegelijkertijd dat uw was perfect schoon wordt: met UltraPhase 1 en 2 wordt uw toestel het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel. TwinDos®? doseert UltraPhase 1 en 2 op een optimaal moment in het wasproces en bereikt zo het beste wasresultaat. Bovendien doseert TwinDos®? zo nauwkeurig dat u in vergelijking met een handmatige dosering tot wel 30% wasmiddel kunt besparen.

Handig en milieuvriendelijk doseren
Met de Miele portiecapsules maakt u speciale toepassingen voor uw wasgoed mogelijk. Deze bestaan ??uit 100% gerecycleerd plastic en worden gebruikt in het wasverzachtercompartiment. Hierdoor wordt uw wasmiddel perfect gedoseerd voor een wasbeurt – te veel of te weinig wasmiddel is niet meer mogelijk. Er is keuze uit 6 speciale wasmiddelen, 3 wasverzachters, impregneermiddel ImpraProtect, de booster voor hardnekkige vervuilingen en CottonRepair.

Revolutionair zuinig bij elke belading
PowerWash biedt reinigingsprestatie op het hoogste niveau. Met het programma QuickPowerWash zelfs in slechts 49 minuten. Alle Miele wasmachines bereiken moeiteloos de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++. Mogelijk door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart opwarmenergie.

Hygiënisch schoon – wetenschappelijk getest
Met Miele wordt uw wasgoed niet alleen schoon, maar hygiënisch schoon. Meer dan 99,99% van de E.coli- en S.aureus-bacteriën worden zowel in het programma “Kreukherstellend 40 °C” met de optie AllergoWash als – indien in het model aanwezig – in het programma “Katoen Hygiëne 60 °C” veilig verwijderd. Dit is bevestigd in een test van de hogeschool van Rhein-Waal.[2]

Losse kledingstukken wassen - snel en zuinig!
Snel uw favoriete blouse voor vanavond wassen, maar u vindt niks passends in de wasmand? Het wassen van losse kleren is ecologisch onverantwoord – wie kent dit probleem niet? Singlewash van Miele is de oplossing. In veel programma's kunt u dit extra kiezen. Het toestel past de looptijd van het programma, het water en het stroomverbruik optimaal aan op de belading van max. 1 kg. Het wassen van losse stukken ging nog nooit zo snel en zuinig.

Een stralend schone was in slechts 49 minuten
Wasresultaat A in slechts 49 minuten, nauwelijks te geloven. Met QuickPowerWash realiseert Miele hoge reinigingsprestaties in verrassend korte tijd.

Perfect samenspel voor meer duurzaamheid.
Zeer efficiënt: met TwinDos® en SingleWash bespaart u tot 40% wasmiddel[1] en tot 60% energie en tijd[1][1][7].

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen 
Hygiënisch schoon: TwinDos® en PowerWash doden meer dan 99,9%[11] van de virussen zoals corona.

Wasbehandeling op schema
Met de voorprogrammering kunt u zelf instellen wanneer u het volgende wasprogramma wilt laten starten. Het kan heel veel voordeel opleveren als u de nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat u bijvoorbeeld van uw werk thuis komt. U kunt de start van een programma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display kunt u aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

Vergeten wasgoed flexibel toevoegen
Een jeans, een bloesje of gewoon een kous: dankzij de AddLoad-functie kunt u ook na de start van het programma eenvoudig vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. U kunt textiel toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren. Daardoor wordt het dagelijks leven maximaal flexibel.

Slim gekoppeld
Met ons innovatief Miele@home-systeem benut u ten volle alle mogelijkheden van uw Miele toestellen en verloopt uw dag nog slimmer. U kunt alle slimme Miele huishoudtoestellen comfortabel en veilig koppelen. Eenvoudig te bedienen met de Miele app, via spraakbediening of door bestaande Smart Home-oplossingen te integreren. De koppeling gebeurt via uw WiFi-router thuis en de Miele cloud.

Uw Miele-toestel 'spreekt' meerdere talen
Ihr Gerät kann Hinweise und Anzeigen in mehreren Sprachen darstellen, damit Sie alle Informationen verstehen. Wählen Sie im Sprachmenü einfach die gewünschte Sprache. Ein Fähnchen weist Ihnen den Weg. So finden Sie ganz einfach dorthin - selbst wenn einmal eine Sprache eingestellt ist, die Sie nicht verstehen.

Getest voor 20 jaar perfecte wasbehandeling[8]
Terwijl sommige motorblokken van auto's 3 000 uur getest worden, testen wij constante performance gedurende maximaal 10.000 uur.[8] Dag en nacht. Uitgebreid en nauwkeurig. Om u uitstekende resultaten te garanderen, jaar in, jaar uit.

Twee soorten textiel tegelijk wassen en drogen
Voor verschillende soorten wasgoed katoen en kreukherstellend wasgoed kunt u gewoon samen in de machine wassen.

Voorzichtige behandeling van uw lievelingskleding
Geen krimp, geen vervilting: delicate wollen stoffen worden zeer behoedzaam behandeld en blijven even mooi.

Delicate behandeling van natuurvezels
Glanzende zorg: Handwas-textiel dat geen wol bevat wordt zeer voorzichtig gewassen.

Speciaal programma voor meubelstoffen
Stralend schoon: de automatische voorwas verwijdert eerst stof en vlekken, daarna volgt de intensieve was.

Business as usual
Anti-kreuk: reduceert vouwen en vergemakkelijkt het strijken van blouses en overhemden.

Speciaal programma voor speciaal textiel
Programma Sportkleding: uw sportkleding ligt binnen de kortste keren weer schoon en fris voor u klaar.

Speciaal programma voor HighTech-?materiaal
Beste zorg zonder functieverlies: hoogwaardige outdoorstoffen behouden hun functionaliteit bij elk weertype.

Stoffen een functie geven
Best mogelijke effect: de thermische fixatie zorgt voor een optimale waterafstoting.

Perfect zuiver en terug volumineus
Heerlijk fris: zelfs grote hoofdkussens met synthetische vulling worden weer als nieuw.

Schoon en fris
Volledig volume: donzen textiel zoals jassen of dekbedden blijven los en in goede staat.

Wassen en drogen in de kortst mogelijke tijd
Snel opgefrist: zo zijn licht bevuild wasgoed en kleine hoeveelheden was snel weer klaar.

Nieuw blijft nieuw
Zorgvuldig behandeld: nieuwe kledingstukken worden zacht gereinigd, vorm en kleuren blijven perfect behouden.

Optimale verzorging van kunstvezels
Zacht en veilig: synthetisch textiel blijft met dit speciale programma langer mooi en perfect in vorm.

Ideaal voor personen met een allergie
Goed om te weten: met een hogere waterstand en langere temperatuurperioden zijn alle bacteriën en mijten dood.

Een extra zekerheid
WPS beschikt over een tweede magneetventiel rechtstreeks aan de kraan. Als het eerste ventiel defect is, sluit de tweede de watertoevoer af. De dubbelwandige watertoevoerslang zorgt ook voor maximale veiligheid : als de binnenslang beschadigd is, loopt het water via de omhullende slang in de lekbak. Net als WCS beschikt ook WPS over de slimme sensortechnologie : lekken worden herkend en de watertoevoer wordt tegengehouden.

Waterbescherming is gegarandeerd.[5]
Voor het totale waterbeschermingssysteem garandeert Miele 20 jaar lang bescherming. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent u daarvoor volledig verzekerd[12]. Miele neemt in de garantievoorwaarden bij het waterbeveiligingssysteem de kosten op van de schade die voortvloeit uit het gebruik van het systeem. Dit vereist een professionele installatie.

Intelligent wassen
Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en stroom als voor optimaal wassen en spoelen wenselijk is.

Zuinig, krachtig en onverslijtbaar.
De ProfiEco motor van Miele is een bijzonder krachtige inverteraandrijving en bovendien zeer zuinig en stil. Omdat de motor elektronisch wordt aangestuurd, zijn er geen koolborstels nodig en slijt de motor niet. Voor een efficiënte en comfortabele behandeling van uw wasgoed gedurende vele jaren.

Absoluut voorbeeldig
Miele wasmachines zijn zuinig en gebruiken uitsluitend de noodzakelijke hoeveelheid water en stroom. Veel modellen kunnen nu al worden ingedeeld in de hoogste energie-efficiëntieklasse A.

Specificaties

AC-ingangsspanning220-240 V
AC-ingangsfrequentie50 Hz
Breedte596 mm
Diepte636 mm
Hoogte850 mm
Gewicht95 g
Soort bedieningDraaiknop
SoortVrijstaand
Ingebouwd displayJa
DeurscharnierenRechts
GeluidsemissieklasseA
Energie-efficiëntieschaalA tot G
Stroom10 A
Diepte wanneer de deur open is105,4 mm
Type laderVoorbelading
DeurkleurChroom
Vulgewicht8 kg
Uitgestelde start timerJa
Verlichting in trommelJa
Resterende tijd indicatieJa
Stroomverbruik (indien uit)0,4 W
Startvertraging24 uur
Waterconsumptie per cyclus47 l
Energieverbruik per 100 cycli47 kWu
Bescherming tegen overstromenJa
Maximale centrifugesnelheid1400 RPM
Centrifuge-droger klasseB
Geluidsniveau bij centrifugeren67 dB
Wasprogramma'sKatoen, Eco, Hand/wol, Jeans/denim, Buiten, Snel, Sport
OnbalanscontrolesysteemJa
SopschuimbewakingJa
Deur openenOpening aan zijkant
Automatisch doseersysteemJa
Energie-efficiëntieklasseA
MerkMiele
CategorieWasmachines
EAN Code4002516468547
Artikelcode4002516468547
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Elektrocentrum? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen